13 de setembre del 2015

Jaume Solé (PP): 'L’agricultura de les Terres de l’Ebre no es pot permetre una hipotètica independència'


HORTA DE SANT JOAN (Terra Alta).- El candidat número 4 del PP per Tarragona, el tortosí Jaume Solé, ha afirmat aquest dissabte a Horta de Sant Joan, on ha acompanyat el cap de llista Alejandro Fernández en una visita a la comarca de la Terra Alta, que “l’agricultura de les Terres de l’Ebre no es pot permetre una hipotètica independència que ens deixaria sense ajuts de la Unió Europea (UE)”. En aquest sentit, el candidat ebrenc ha criticat les declaracions del conseller d’Agricultura, Jordi Ciuraneta, en les quals afirmava que “si Catalunya sortís de la UE, podríem assumir la pèrdua dels ajuts europeus”.

Solé ha assenyalat que “aquestes afirmacions són d’una irresponsabilitat màxima, alhora que demostren que una hipotètica independència deixaria Catalunya fora de de la Unió Europea i amb els sectors agrícoles i ramaders sense uns ajuts importants per al seu desenvolupament”. Jaume Solé ha explicat que “l’agricultura és un dels sectors més importants a les Terres de l’Ebre i a les comarques interiors, però es un tema que no s’ha posat en el debat polític d’aquestes eleccions”.

El candidat popular ha recordat que “el 21’8% de les ajudes de la Declaració Única Agrària (DUN) que rep Catalunya corresponen a les comarques de les Terres de l’Ebre, que en cas d’independència, i de sortida automàtica de la UE, deixarien de rebre”. Solé ha afegit que “tampoc es rebrien ajuts com el Pagament Complementari de Joves Agricultors i el Programa de Desenvolupament Rural”. / Imatge PP

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta