10 de setembre del 2015

L’ICD inaugura l’exposició ‘Dones amb nom propi de les Terres de l’Ebre’



TORTOSA (Baix Ebre).- Aquest dimecres el Palau Oliver de Boteller va acollir la inauguració de l’exposició itinerant ‘Dones amb nom propi de les Terres de l’Ebre’. La mostra és el resultat final d’un projecte de l’Institut Català de les Dones i Canal 21 Ebre, que ha tingut per objectiu visibilitzar i reconèixer la trajectòria de 12 dones ebrenques amb carreres professionals diverses, des del món empresarial, esportiu, associatiu o artístic, entre d’altres. Durant la inauguració de l’exposició, la presidenta de l’Institut Català de les Dones, Montserrat Gatell, va remarcar la importància de projectes com aquests que serveixen per fer un ‘reconeixement públic’ a les dones.

Les dones participants al projecte van coincidir amb el fet que és necessari encara avui en dia realitzar aquest tipus d’iniciatives per poder ‘donar veu’ a les dones. Algunes de les participants van mostrar la seva satisfacció d’haver format part de l’exposició. A banda de la mostra fotogràfica, el projecte també ha comptat amb la producció del programa televisiu ‘Dones amb nom propi’ emès a Canal 21 Ebre, en què s’han plasmat les reflexions personals i professionals de cadascuna de les dones participants.

L’exposició es podrà visitar del 10 al 25 de setembre a la seu de la Delegació del Govern a les Terres de l’Ebre en horari de 9 a 14 hores. Posteriorment, l’exposició s’instal·larà a altres punts de les quatre comarques de l’Ebre. / Via Canal 21 Ebre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta