10 de setembre del 2015

Els alcaldes del Baix Ebre i Montsià convoquen un tall de protesta a l'N-340 per dissabte al matí





EL PERELLÓ (Baix Ebre).- Els alcaldes del Baix Ebre i el Montsià han acordat convocar un tall de protesta a la N-340 a Camarles, el proper dissabte a les 11 hores del matí. Serà en el mateix punt on s’ha convocat per la tarda a través de les xarxes socials, a l'altura de l'antiga discoteca Contacto. Aquest és un dels acords que s’ha pres aquest dijous en la reunió que han mantingut els alcaldes afectats pel pas de la N-340, els presidents dels Consells Comarcals del Baix Ebre i el Montsià, i també el delegat del Govern a les Terres de l’Ebre, Xavier Pallarès.

L’alcalde del Perelló, Ferran Cid, ha afirmat que aquesta és una de les mesures “urgents” que s’ha pres i ha fet una crida a la ciutadania a sumar-se a la protesta per posar fi a l’alta sinistralitat en aquesta carretera. En la reunió també s’ha acordat sol·licitar al ministeri de Foment que es reprenguin els tràmits per a la redacció i execució de l’autovia A7 entre la Jana i el Perelló; que amb efectes immediats s’adoptin mesures obligatòries per desviar els camions per l’autopista AP-7 en el tram ebrenc i que s’apliquin a aquestes vehicles les mateixes bonificacions que s’estan aplicant a la N-II a Girona; i que amb caràcter immediat i provisional els veïns que es mouen pel territori tinguin la gratuïtat dels peatges fins la finalització de l’autovia A7.

Així mateix, Pallarès ha avançat que dilluns el conseller de Territori i Sostenibilitat, Santi Vila, i la ministra de Foment, Ana Pastor, es reuniran a Madrid per tractar la problemàtica. Dimecres vinent, 16 de setembre, s’ha convocat una nova reunió amb la participació dels alcaldes de l’Ebre i també del conseller Vila per valorar la resposta i noves mesures a adoptar a partir de la resposta que obtinguin de Madrid. / Via Canal 21 Ebre

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta