10 de setembre del 2015

Els veïns d'Amposta i Tortosa denuncien els governs espanyol i català per la sinistralitat de l'N-340



AMPOSTA (Montsià).- Les Federacions d’Associacions de Veïns d’Amposta i Tortosa han denunciat els governs espanyols i català per la “deixadesa de les seves funcions” i l’estat “vergonyós” de la carretera N-340. Els presidents d’ambdós associacions han presentat la denúncia aquest dijous al matí als jutjats d’Amposta després de manifestar la seva indignació pels nous accidents de trànsit que s’han produït aquests darrers dies a l'N-340 al seu pas pel Perelló. El president de la Federació d’Associacions de Veïns d’Amposta, Llorenç Navarro, ha destacat que la carretera suporta un gran volum de trànsit i ha reclamat als governs que inverteixin d’una vegada per totes en infraestructures al territori.

En aquesta línia, Navarro ha explicat que en la denúncia també es reclama que s’investigui si hi ha un tracte de favor a la concessionària de l’AP7, i ha fet una crida a la ciutadania a que se sumi a aquesta denúncia. Per la seva part, el president de la Federació de Veïns de Tortosa, Jordi Moreso, ha reclamat la gratuïtat urgent de l’autopista AP7 i ha advertit la ministra de Foment, Ana Pastor, que no hi ha temps de més reunions, sinó que s’han de prendre decisions immediates. Els veïns de Tortosa i Amposta han avançat que realitzaran més accions “contundents” perquè es posi fi a l’alta sinistralitat a l'N-340. / Via Canal 21 Ebre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta