10 de setembre del 2015

Roigé: ‘Una victòria amb escons és absolutament suficient el 27-S’



TORTOSA (Baix Ebre).- La tortosina Meritxell Roigé, número 8 de la llista de Junts pel Sí per la demarcació de Tarragona, ha afirmat aquest dijous que una victòria per majoria absoluta en escons és “absolutament suficient” per deixar clara quina és la voluntat dels catalans el 27 de setembre. De fet, ha recordat que la negativa de l’Estat espanyol a celebrar un referèndum sobre el futur de Catalunya ha estat el que ha portat el president Artur Mas a convocar aquestes eleccions al Parlament amb caràcter plebiscitari.

A banda, la convergent no creu que el cas del 3% i de les donacions de la constructora Teyco puguen perjudicar la candidatura independentista. Segons Roigé, les darreres operacions judicials s’emmarquen en la voluntat de l’Estat de perjudicar Convergència i el president Mas, per intentar desmobilitzar els partidaris de la independència.

 Durant una entrevista a Canal 21 Ebre, Roigé s’ha mostrat molt il·lusionada amb la campanya electoral del 27-S, i ha destacat el fet de poder compartir candidatura amb el cap de llista per Tarragona, l’economista ebrenc Germà Bel. En canvi, ha reconegut que no troba a faltar Unió Democràtica en aquesta nova fase del procés.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta