14 de setembre del 2015

Salvadó: ‘L’única via per aconseguir un futur més digne per a les Terres de l’Ebre és votant Sí el 27S’


TORTOSA (Baix Ebre).- El candidat ebrenc de Junts pel Sí, el republicà Lluís Salvadó, ha volgut recordar que aquest és un projecte que va més enllà dels partits polítics, "perquè ho és també del conjunt de la societat civils del país2. Durant l'acte d'obertura de la campanya electoral a Tortosa, el candidat va mostrar-se segur de que aconseguiran incrementar els suports durant la campanya "per deixar ben clar que la voluntat del poble de Catalunya és tenir el seu propi Estat". A més, Salvadó va aprofitar el moment per demanar "convèncer a gent que no se sent independentista, o que no se sent identificada en un projecte nacional, però en canvi sí que coincideixen en tenir els mateixos problemes que la gent que defensem el Sí ".

Aquest grup d’electors, segons Salvadó, són "aquells que fa moltes dècades que estan esperant trobar solucions als problemes de les Terres de l’Ebre, del nostre riu, de les infraestructures viàries i el reconeixement institucional del nostre territori, però tenen la impressió que amb l’Estat espanyol és impossible d’aconseguir". Per tant, va dir el candidat, cal transmetre’ls que "l’únic canvi possible és el Sí", perquè tota la resta és continuar formant part d’un Estat governat pel PP.

Segons Salvadó , "l’única via per aconseguir un vida millor i un futur més digne per a les Terres de l’Ebre és votant Sí el proper 27S, sí a un futur millor i sí a un nou país". Per la seua banda, la també candidata Meritxell Roigé es va mostrar il·lusionada "perquè aquesta serà la campanya de les nostres vides i, el 27S serà el vot de la nostra vida". Roigé va destacar: "Ens hem unit en una mateixa candidatura per aconseguir la llibertat del nostre país i el millor per a les Terres de l’Ebre". El propers dies Junts pel Sí farà una campanya de proximitat explicant que el tenir un Estat propi suposa "aconseguir millors condicions de vida i infraestructures per poder viure millor al territori". / Imatge Junts pel Sí

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta