14 de setembre del 2015

Tortosa fa una recepció a Vela i Sigurbjörnsson després de la classificació a Rio 2016



TORTOSA (Baix Ebre).- El saló de plens de l’Ajuntament de Tortosa ha estat l’escenari escollit per rebre institucionalment als remers locals Pau Vela i Àlex Sigurbjörnsson, després de classificar-se per als Jocs Olímpics de Rio de Janeiro 2016. A l’acte han assistit l’alcalde de Tortosa, Ferran Bel, el Secretari General de l’Esport, Ivan Tibau, el president de la Federació Espanyola de Rem, Fernando Climent, i el president del Club de Rem de Tortosa, Josep Maria Chavarria, així com una representació del col·lectiu de remers de l’entitat tortosina.

Els remers han volgut agrair aquest reconeixement per part de la seva ciutat. D’una banda, Sigurbjörnsson ha fet referència al sacrifici, el treball i la constància per aconseguir aquesta classificació als Jocs Olímpics. D’altra banda, malgrat que Vela ha patit un any molt dur, després d’una lesió, ha afegit que l’objectiu de cara a Rio és aconseguir una final olímpica. Encara que lluitaran dins d’un ampli grup, juntament amb Sèrbia, França, Itàlia, Gran Bretanya, Sud-àfrica o EUA, no descarten un bon resultat. Durant l’acte, l’alcalde de Tortosa també ha lliurat diverses plaques a l’antic entrenador dels remers, Josep Pla, així com també al tècnic de la Federació Catalana de Rem, Xavi Rodríguez. / Via Canal 21 Ebre

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta