26 d’octubre del 2015

Joan Bertomeu (PP) defensa que les rotondes són la solució als morts a l’N-340



TORTOSA (Baix Ebre).- El diputat ebrenc del PP, Joan Bertomeu, ha afirmat aquest dilluns que les onze rotondes de l’N-340 no són la solució als problemes de trànsit, però sí la solució més immediata als accidents en aquesta carretera. De fet, ha remarcat que la construcció de les rotondes anunciades pel Ministeri de Foment per al tram ebrenc de l’N-340 són la primera fase d’un projecte que ha de culminar amb l’acabament de l’autovia A-7. Una carretera que, segons Bertomeu, ja podria estar feta si els altres partits no haguessin bloquejat l’antic projecte de desdoblament de l’N-340 que l’anterior govern del PP ja tenia aprovat el 2002.

Durant una entrevista a Canal 21 Ebre, però, Bertomeu ha reiterat que la seua proposta passa per construir l’autovia només entre l’Hospitalet de l’Infant i el Perelló. Així, ha suggerit renunciar a l’altre tram pendent entre el Perelló i la Jana, a canvi d’alliberar els peatges de l’autopista, per no haver de trinxar més el territori. En aquest sentit, el diputat del PP ha celebrat que, en aquest punt, té almenys un punt de coincidència amb la CUP. A més, Bertomeu també ha avançat que una altra possible solució a partir del 2019 seria aplicar una “tarifa plana” per utilitzar l’autopista.

Mentrestant, Bertomeu també ha defensat que Foment aplicarà bonificacions d’entre el 35 i el 50% als vehicles industrials que circulen per l’AP-7. En qualsevol cas, el diputat del PP ha reiterat que la partida de 150.000 euros prevista en el pressupost de l’Estat per al 2016 és suficient per començar a redactar els projectes de l’autovia. Però ha reiterat que potser ja no té sentit fer l’A-7, si l’Estat compleix amb el seu compromís de no renovar la concessió de l’autopista.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta