25 d’octubre del 2015

L'Agrupació de Penyes Taurines denuncia pintades en una ramaderia d'Alfara de Carles


ALFARA DE CARLES (Baix Ebre).- L'Agrupació de Penyes Taurines de les Terres de l'Ebre ha denunciat aquest dissabte als Mossos d'Esquadra unes pintades que han aparegut a la ramaderia d'Àngela Mur, a Alfara de Carles. "Demostra la poca cultura i la poca entesa que tenen sobre la nostra festa dels bous", ha assegurat el president de l'Agrupació de Penyes Taurines, Ximo Puig, que ha instat "a que sigui un jutge" qui opini sobre els fets. "El que han fet és una salvatjada", ha afirmat Puig, que ha explicat que entre les pintades hi ha lemes per l'"abolició de la tauromàquia", "la tauromàquia no és cultura" o "fora bous", a més d'insults. Segons el president de l'entitat, "els ramaders van marxar de la zona a la tarda nit" de divendres i quan han tornat aquest dissabte "sobre les cinc i mitja" del matí, les pintades ja estaven fetes.

"El que més mal fa és arribar a la ramaderia i trobar aquestes pintures", ha raonat Puig, que ha assegurat que "els únics salvatges" són els autors de les pintades i que "els ramaders no tenen la culpa que hi hagi gent incívica" que actua així. El president de l'Agrupació considera que és un "atac premeditat" perquè els autors de les pintades sabien que se celebra una fira al municipi aquest cap de setmana. "Són una colla de torturadors i de mal educats", ha etzibat Puig, que ha dit que els taurins estan "farts" de ser "malvistos" perquè considera que són els animalistes qui van al territori a atacar-los. Per denunciar-ho, el president de l'entitat ha proposat a la ramadera que deixi les pintades intactes, "perquè es vegi com estem de torturats els taurins a les terres de l'Ebre i a tota Catalunya en general".

No és la primera vegada que els animalistes fan pintades en contra de la tauromàquia en una ramaderia del territori. Al 2010, se'n van fer a la ramaderia de Rogelio Martí, que ja va tancar. En aquell cas, els autors de les pintades van pintar també els vedells que hi havia a la ramaderia. / Via ACN

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta