19 d’octubre del 2015

Luz anuncia un pressupost equilibrat i continuista per al 2016 a Gandesa



GANDESA (Terra Alta).- L’alcalde de Gandesa, Carles Luz, ha afirmat aquest dilluns que un dels reptes per al nou mandat és equilibrar el pressupost de l’Ajuntament, però sense que això vulga dir que s’apujaran els impostos municipals. Durant una entrevista a Canal 21 Ebre, Luz ha dit que és necessari trobar aquest equilibri pressupostari, així com més recursos per garantir els serveis i el manteniment de nous equipaments com l’arxiu, la biblioteca i el viver d’empreses. En aquest sentit, l’alcalde ha assenyalat que l’Ajuntament aprovarà un pressupost “continuista” per al 2016, sense actuacions faraòniques, tot i que hi haurà obres de reforma dels accessos de Gandesa i d’alguns carrers, com el carrer Manuel Bardí o la vorera de la carretera de Bot.

Quant a les noves ordenances, Luz ha confirmat que cal renovar-les i actualitzar-les. En aquesta línia, l’alcalde ha anunciat una pujada del rebut de l’aigua potable, a caua de l’entrada en funcionament de la nova planta d’osmosi. Però Luz ha explicat que la resta d’impostos s’ajustaran a l’actualització de l’IPC. També ha dit que serà necessari suprimir alguns impostos, o crear-ne de nous.

Segons Luz, la reivindicació de les variants de la C-43 i de l’N-420, així com la millora dels accessos del polígon, continuaran sent els cavalls de batalla de l’Ajuntament de Gandesa. Finalment, un altre projecte que engresca el consistori és que la URV puga instal·lar un parc tecnològic del vi al nou viver d’empreses de la Terra Alta.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta