9 d’octubre del 2015

Roig (PSC) diu que les Terres de l’Ebre no poden renunciar al nou hospital ni a l’autovia A-7



TORTOSA (Baix Ebre).- El portaveu del PSC a l’Ajuntament de Tortosa, Enric Roig, ha afirmat aquest divendres que el territori no pot renunciar ni a l’autovia A-7 ni a la construcció del nou hospital de les Terres de l’Ebre. Quatre dies després que el ple de Tortosa aprovés per unanimitat una moció popular que reclama la millora dels accessos i els aparcaments de l’hospital Verge de la Cinta, Roig ha dit en una entrevista a Canal 21 Ebre que el territori ha de reivindicar la inversió que la Generalitat havia previst per construir el nou hospital al pla parcial de la Farinera, entre Tortosa i Roquetes. De fet, ha remarcat que en el futur el Verge de la Cinta seguirà tenint col·lapses i problemes d’accés o per fer ampliacions, i ha insistit que el projecte del nou hospital és irrenunciable.

Quant a la possible construcció d’un aparcament de pagament a l’actual hospital Verge de la Cinta, Roig ha estat molt clar, tot defensant que el pàrquing hauria de ser gratuït. També ha apuntat que cal veure quina solució és la millor per accedir a l’hospital des del centre de Tortosa, amb la instal·lació d’unes escales mecàniques o amb un ascensor, potser vinculat a la construcció d’un edifici d’aparcaments. En qualsevol cas, el portaveu del PSC ha criticat les retallades que la Generalitat ha fet al Verge de la Cinta, i ha recordat que CiU oblida les Terres de l’Ebre a les seues inversions, igual que fa el govern de l’Estat amb l’autovia A7.

En la mateixa línia, Roig ha rebutjat les veus que proposen renunciar a la construcció del tram pendent de l’autovia A-7 a canvi de l’alliberament de peatges de l’autopista AP-7, com a possible solució a la sinistralitat a l’N-340. Segons el portaveu dels socialistes, les Terres de l’Ebre també necessiten l’autovia per al seu desenvolupament i creixement econòmic.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta