25 de novembre del 2015

El PSC de Tortosa celebra que Gómez defensi ara la construcció del nou hospital


TORTOSA (Baix Ebre).- El PSC de Tortosa ha celebrat que el director dels serveis territorials de Salut, Albert Gómez, hagi defensat ara, en declaracions al Canal 21 Ebre, la construcció del nou hospital i que parli “d’aposta personal” per fer realitat un projecte que es va gestar durant el govern progressista a la Generalitat, i que es va quedar tancat en un calaix en arribar CiU al govern. “Estem satisfets amb la decisió de millorar els accessos a l’Hospital Verge de la Cinta i també que reconegui les limitacions que té aquest espai donada la seva ubicació i d’aquí la necessitat d’un nou hospital”, ha subratllat el portaveu socialista, Enric Roig.

Per tot plegat, Roig li ha demanat que sigui consegüent amb les seves paraules i pressioni perquè la seva construcció s’inclogui ja en els propers pressupostos de la Generalitat. A més, també ha recordat que aquesta posició rectificaria el fet que tant l’alcalde de Tortosa, Ferran Bel, com la regidora d’Urbanisme, Meritxell Roigé, han posat en dubte sempre la viabilitat del nou hospital, “fins i tot quan existia un pla director, un pla funcional i un concurs d’idees amb guanyador”.

Roig ha destacat també que “celebrem que ara Convergència aposti per l’equipament territorial i de referència com el nou Hospital, tal com va apostar la senyora Marina Geli, consellera de Salut durant el govern progressista, i que forma part de la formació Junts pel Si”.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta