25 de novembre del 2015

Amposta busca alternatives a l’actual pavelló firal i estudia aprofitar l'antiga nau de Carrefour



AMPOSTA (Montsià).- La regidora de Turisme, Fires i Promoció Exterior d’Amposta, Joana Estévez, ha anunciat aquest dimecres que el nou govern municipal treballa en la millora de l’actual recinte firal, tot i que no descarten un canvi d’emplaçament. Durant una entrevista a Canal 21 Ebre, Estévez ha repassat les principals novetats de la 55a Fira de mostres, que obre portes el proper 5 de desembre, i ha assenyalat que el pavelló del recinte firal Terres de l’Ebre requereix moltes millores. De fet, ha dit que Amposta necessita plantejar-se l’ampliació de la superfície coberta. La presidenta de Fira Amposta ha afegit que l’Ajuntament ha de plantejar-se fer una gran obra i reformar el pavelló actual, o bé buscar un emplaçament alternatiu que s’adapti a les necessitats de la fira. En qualsevol cas, ha deixat clar que el govern d’Amposta ja està buscant alternatives.

Segons un estudi de l’Ajuntament, solucionar els diversos problemes que té l’actual pavelló cobert podria tenir un cost d’uns quatre milions d’euros. En aquest sentit, Estévez ha confirmat que una de les opcions que s’està treballant és reaprofitar l’antiga nau de Carrefour, així com el pàrquing soterrat del complex Futuro Ciudad. La regidora ha recordat que actualment el centre comercial pertany al Banco Popular, amb qui el consistori ja està negociant.

A pocs dies de la inauguració de la Fira de Mostres, Estévez ha assenyalat que Fira Amposta es planteja organitzar altres certàmens més petits i sectorials durant aquest nou mandat. Segons la regidora, una de les opcions de noves fires que ja s’estan treballant és l’organització d’una mostra de cervesa artesana. Un esdeveniment que es faria coincidir, la primavera del 2016, amb una trobada de motos Harley-Davidson. La nova fira es podria ubicar al recinte del castell d’Amposta.

D’altra banda, Estévez ha avançat que durant el mandat se seguirà potenciant el turisme gastronòmic i d’observació d’aus, així com les potencialitats d’Amposta com a destinació turística esportiva. De la mateixa manera, la regidora ha anunciat canvis en la Festa de la Carxofa i en la Festa del Mercat a la Plaça, amb l’objectiu de millorar la promoció exterior de la ciutat d’Amposta.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta