25 de novembre del 2015

La Fira del Nucli Antic de Tortosa també inclourà una exposició de clicks a l'Absis



TORTOSA (Baix Ebre).- La 8a Fira de Nadal al Nucli Antic de Tortosa comptarà enguany amb 60 paradistes de productes relacionats amb el Nadal, detalls, ornaments, pessebres, avets o gastronomia. La Fira se celebrarà del 4 al 6 de desembre entre els carrers de la Rosa, Taules Velles, plaça de la Cinta, plaça de l'Absis, Croera, Ciutat i Palau, on es podrà creuar pel recentment obert passatge del Forn de la Canonja. El president de l'Associació de Comerciants del Nucli Antic, Joan Iniesta, ha explicat que a la plaça de l'Absis es concentraran la major part de les activitats pels més menuts, amb un gran espai on tindran lloc atraccions infantils, tallers, concursos, el caga-tió de dissabte, i la xocolata de diumenge, així com una exposició dels populars "clicks" amb diferents diorames que es trobarà ubicada a la sala multiusos.

El regidor de Comerç de l’Ajuntament de Tortosa, Emili Lehmann, ha valorat molt positivament el fet que la fira nadalenca coincideixi amb la celebració d'una altra de les fires típiques d'aquestes dates hivernals, la Va Fira Internacional d'Avicultura de les Terres de l'Ebre, que tindrà lloc simultàniament al Pavelló Firal. Lehmann ha destacat que la mostra té una vocació comercial però també de “solidaritat i ajuda en l’apartat social”.

Per la seva part, el president de l'Associació de Veïns del Centre Històric-Nucli Antic, Josep Baubí, ha avançat que es treballa en la recuperació del carreró del Cec, més popularment conegut com el carreró de les Bruixes, per reconvertir-lo en un espai dedicat a fires de segona mà i exposicions permanents. Aquest espai públic es netejarà i es protegirà amb reixes perquè pugui ser gestionat pels veïns com un espai cultural per al barri i la ciutat. Es preveu que l'adequació estigui acabada a la primavera i que pugui ser un nou espai de la Fira de Nadal 2016. La Fira del Nucli Antic de Tortosa coincidirà amb la tradicional encesa de les llums de Nadal a la plaça de la Cinta, el divendres 4 a les 18.00 hores. / Canal 21 Ebre

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta