29 de novembre del 2015

Els alcaldes de Tortosa i el Perelló es manifesten a l'Arboç per exigir solucions a l'N-340

L'ARBOÇ (Baix Penedès).- Més de mig miler de persones han tallat aquest diumenge la carretera N-340 al seu pas per l’Arboç per exigir solucions a la problemàtica de la via. La solució que proposen els alcaldes del Pacte de Berà és l’aixecament immediat de barreres a l’autopista AP-7 perquè consideren que és la solució “més fàcil i immediata”. “Els problemes que tenim no es poden solucionar a llarg termini perquè la cosa ja està saturada”, ha defensat l’alcalde de Torredembarra, Eduard Rovira. “Demanem gratuïtat perquè no hem tingut resposta del Ministeri de Foment”, ha assegurat Fèlix Alonso, alcalde d’Altafulla. A la manifestació hi han assistit també batlles de les Terres de l’Ebre i, en aquest sentit, Alonso ha assegurat que “ja no és el ‘Pacte de Berà’, sinó “el pacte de l’N-340”. D’altra banda, han apuntat que continuaran tallant la carretera mentre Foment no concreti una solució.

L’alcalde de Tortosa, el convergent Ferran Bel, ha  participa aquest diumenge al migdia al tall de la N-340 convocat pel Pacte de Berà a l’Arboç del Penedès. Bel ha volgut correspondre d’aquesta manera als alcaldes d’aquesta plataforma reivindicativa que fa unes setmanes van assistir al tall de la mateixa via que es va fer a Camarles. “És bo que hi pugui haver aquesta col·laboració entre els alcaldes del nord i del sud de la demarcació de Tarragona perquè tots patim una situació semblant. Cal buscar solucions a curt, i també a mitjà i llarg termini” ha indicat l’alcalde. En la seva opinió, la construcció de l’A-7 en els dos trams “ha de ser una prioritat pressupostària, i dissortadament, en els últims anys, tots els governs estatals, d’un o altre signe polític, han ignorat aquesta necessitat”. L'alcalde del Perelló, el republicà Ferran Cid, també ha participat en la manifestació. / Via ACN

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta