27 de novembre del 2015

Josep Caparrós: 'Tots els grups han entès que aquest és el pressupost que la Ràpita necessita'



SANT CARLES DE LA RÀPITA (Montsià).- L’Ajuntament de la Ràpita ha aprovat per unanimitat el pressupost municipal per al 2016, que ascendeix a 11 milions d’euros. Uns comptes que es consideren continuistes respecte a la política de contenció dels darrers anys, ja que representen una disminució del 2% en relació al pressupost d’enguany. Amb tot, el govern de la Ràpita ha volgut destacar que aquest primer pressupost del nou mandat garanteix els serveis que s’ofereixen a la ciutadania, i que també optimitza les despeses destinades a polítiques socials. Durant una entrevista a Canal 21 Ebre, l’alcalde de rapitenc, republicà Josep Caparrós, ha manifestat la seua satisfacció perquè la totalitat dels grups polítics de la Ràpita, tan els del govern com els de l’oposició, hagin entès que aquest és el pressupost que necessita la població.

En aquest sentit, Caparrós ha volgut agrair el suport dels grups de l’oposició, CiU i Més Ràpita, als quals els han acceptat algunes aportacions. A més, l’alcalde ha remarcat que el pressupost incorpora una partida específica per poder atendre casos d’emergència social, i que es mantenen els ajuts per al transport als universitaris i per a l’adquisició dels llibres de text. En la mateixa línia, es mantenen les subvencions a les entitats, i s’amplien els ajuts a dues associacions més, Morràpita i Ràpita Felina. A banda, el nou pressupost de la Ràpita rebaixa la ràtio d’endeutament municipal, del 28% fins al 24%.

De fet, Caparrós ha destacat que la bona situació econòmica de l’Ajuntament els ha permès fer recentment una modificació de crèdit extraordinari, per desencallar una quinzena d’inversions que pugen a més d’1,9 milions d’euros. Sobretot, això servirà per tirar endavant diversos projectes per a usos socials i esportius, a més de finançar plans d’ocupació per a la creació de llocs de treball per a persones aturades. D’altra banda, l’alcalde ha anunciat que el proper mes de desembre sortiran a concurs les obres pendents del nou auditori, un dels projectes més esperats de la Ràpita.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta