26 de novembre del 2015

El desè tall a l'N-340 es converteix en una crida a la participació en la gran mobilització de l'11 de desembre


L'AMETLLA DE MAR (Baix Ebre).- Mig centenar de persones han participat en el tall de trànsit a l'N-340 a l'Ametlla de Mar per exigir la gratuïtat de l'AP-7. Desafiant el vent, sostenint la pancarta amb les mans, el moviment veïnal ha secundat la desena mobilització setmanal que cada dijous convoca per reclamar al govern espanyol que aixequi les barreres. Un dels portaveus, Mario Pons, ha recordat que la carretera és "deficitària" i que per això reivindiquen la gratuïtat de l'AP-7. Tant veïns com alcaldes coincideixen en fer una crida a la participació "massiva" en la mobilització de l'11 de desembre a tots els termes municipals per on passa l'N-340 a les Terres de l'Ebre.

 Per desena setmana consecutiva, els veïns han tornat a tallar l'N-340 amb l'objectiu d'aconseguir la seva màxima reivindicació: la gratuïtat de l'AP-7 al seu pas per les Terres de l'Ebre. Asseguren que és la prioritat del territori i que l'11 de desembre es visualitzarà en la gran mobilització que es farà. La convocatòria la fan tots els alcaldes de l'N-340, conjuntament amb les Federacions de Veïns d'Amposta i Tortosa, i amb el suport anunciat de la Federació de Transportistes de Tarragona. "És molt positiu perquè anirem tots a una, i l'objectiu és cohesionar el territori", ha assegurat Mario Pons, un dels portaveus del moviment veïnal, que ha agraït als alcaldes que hagin fixat com una prioritat la gratuïtat de l'AP-7 "deixant de costat els discurs de l'autovia". "És una qüestió de prioritats per al territori", ha afegit.

En el mateix sentit s'ha expressat l'alcalde de l'Ametlla de Mar, Jordi Gaseni, que un cop més ha participat en el tall de carretera que s'ha fet al seu terme municipal. "El dia 11 serà la mobilització més important que es farà a les Terres de l'Ebre davant la problemàtica de l'N-340", ha manifestat Gaseni, tot afegint que és molt important "anar tots units". L'alcalde ha manifestat que el territori "no accepta més excuses" i que no poden anar esperant que passin comicis electorals perquè des del govern espanyol s'escoltin les seves reivindicacions.

El tall de trànsit d'aquest dijous també s'ha fet a Les Cases d'Alcanar (Montsià), i es tornarà a repetir el pròxim dijous 3 de desembre, a partir d'un quart de quatre de la tarda. / Via ACN

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta