26 de novembre del 2015

El govern de l’Ametlla de Mar explicarà als veïns que l’Ajuntament deu 47’3 milions



L'AMETLLA DE MAR (Baix Ebre).- L’equip de govern de l’Ametlla de Mar, format per Esquerra Republicana de Catalunya i Compromís per la Cala, presentarà aquest divendres als veïns l’estat dels comptes de l’Ajuntament Calero. Ho farà en una reunió informativa a les 20 hores a la sala de la Societat Cultural, Esportiva i Recreativa. El nou equip de govern ha calculat que l’endeutament municipal ascendeix fins als 47’3 milions d’euros. D’aquesta xifra se’n desprèn deutes bancaris i a proveïdors, tant de l’Ajuntament com de La Cala Gestió, així com els deures contrets per la gestió dels serveis municipals de l’aigua i l’enllumenat, i sentències fermes, com la del primer projecte de construcció de la residència de la gent gran. L’alcalde de l’Ametlla de Mar, Jordi Gaseni, considera un “deute i una obligació” explicar als veïns quin ajuntament s’han trobat.

L’alcalde ha explicat que han hagut d’esperar sis mesos per poder detallar la situació perquè han hagut de realitzar una exhaustiva auditoria de la gestió feta anteriorment. Al finalitzar la conferencia, hi haurà un torn de preguntes per esclarir els dubtes que els veïns puguin tenir. Gaseni també ha avançat que la voluntat de l’equip de govern es repetir aquesta tipus de reunions informatives cada any, abans d’aprovar el pressupost municipal. / Canal 21 Ebre

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta