26 de novembre del 2015

Nova denúncia contra la indemnització del projecte Castor



 ALCANAR (Montsià).-La Plataforma Ciutadana en Defensa de les Terres del Sénia presentarà una denúncia davant la Comissió Nacional dels Mercats i la Competència (CNMC) reclamant la suspensió urgent del reial decret del govern espanyol que autoritzava indemnitzar amb 1.350 milions d'euros la concessionària del fracassat projecte Castor. Argumenten que el pagament a Escal UGS vulnera les normes reguladores de preus, incrementant-los i traslladant el cost d'una "mala gestió" als consumidors, sense el seu consentiment, a través d'una tercera empresa, Enagás Transport. També recorden que la negociació unilateral d'aquesta operació ha deixat fora altres empreses i confereix a Enagás una posició dominant. Per tot plegat, la portaveu de la Plataforma Ciutadana en Defensa de les Terres del Sénia, Cristina Reverter, ha demanat la suspensió del reial decret que va indemnitzar Escal UGS.

Per la seva part, el també portaveu de la PDTS, Evelio Montfort, ha assenyalat que el govern espanyol hauria d’haver computat el deute del projecte Castor com a públic, tal i com exigeix a la Generalitat, per evitar pagar uns interessos.

Des de la Plataforma Ciutadana en Defensa de les Terres del Sénia també han presentat tot un seguit de documentació per mostrar que a la zona del Castor hi ha més d’una falla desmentint així les declaracions que alts càrrecs i funcionaris de l’Estat han realitzat davant el jutge de Vinaròs, que només van reconèixer l’existència de la falla Amposta. / Via Canal 21 Ebre

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta