9 de novembre del 2015

La Biblioteca Marcel·lí Domingo de Tortosa es prepara per als 10 anys



TORTOSA (Baix Ebre).- La biblioteca municipal Marcel·lí Domingo de Tortosa ha inaugurat aquest dilluns les primeres Jornades del Patrimoni Literari Ebrenc, que fins el proper divendres tenen l’objectiu de reivindicar el paisatge del territori a través de les obres de Cristòfol Despuig, Sebastià Juan Arbó, Artur Bladé Desumvila, Jesús Moncada i Gerard Vergés. Durant una entrevista a Canal 21 Ebre, la directora de la biblioteca, Irene Prades, ha afirmat que les Terres de l’Ebre són un territori literari que cal reivindicar per a la cultura catalana oficial.

D’altra banda, Prades ha explicat que ja estan començat a preparar els actes per celebrar el desè aniversari de la Biblioteca Marcel·lí Domingo, el proper 2016. En aquest sentit, la directora ha fet un primer balanç d’aquests 10 anys, en què la biblioteca de Tortosa ha rebut guardons i reconeixements tan importants com el premi estatal Maria Moliner d’animació a la lectura. A més, Prades ha volgut agrair la feina de la quarantena de voluntaris de la biblioteca, que recentment també han rebut dos guardons del Premi Federico Mayor Zaragoza i del premi “Dona’m la Mà”.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta