9 de novembre del 2015

Roig (PSC) acusa Bel de voler marxar al Congrés dels Diputats per no haver de dedicar-se a Tortosa



TORTOSA (Baix Ebre).- El portaveu del PSC a Tortosa, Enric Roig, ha criticat aquest dilluns Ferran Bel per la seua propera designació com a candidat de Convergència a les eleccions del 20 de desembre. Bel encara no ha estat proclamat oficialment, però Roig ha aprofitat una entrevista a Canal 21 Ebre per recordar que l’alcalde de Tortosa tornarà a incomplir el seu compromís de no tenir altres càrrecs polítics. El portaveu socialista ha assenyalat que Bel ja va enganyar la ciutadania quan se’n va anar al Senat, i que ara voldria fer el mateix sent el número 1 de Convergència per Tarragona al Congrés dels Diputats. Roig ha afegit que, si és diputat, l’absència de Bel es notarà negativament en el dia a dia de Tortosa. De fet, l’ha acusat de voler marxar durant més dies a Madrid per continuar sense dedicar-se prou a la ciutat, ja que no és el mateix ser senador que ser diputat.

En la mateixa línia, Roig s’ha preguntat què pensa fer Bel a Madrid, després que l’alcalde s’haja declarat obertament independentista. De fet, ha qüestionat que els partits sobiranistes es presentin a les eleccions espanyoles, i que Bel vulga ser el número 1 per Tarragona al Congrés dels Diputats.

D’altra banda, Roig ha dit que Esquerra està fent el ridícul amb el seu seguidisme al govern de Bel. Així, els ha acusat d’estar enganyant la ciutadania, i ha afirmat que “el més lògic” seria que Esquerra acabés entrant al govern municipal. A tall d’exemple, el portaveu del PSC ha assenyalat que el nou contracte del servei de jardineria ja estaven previstos els 400 arbres que ara l’Ajuntament està plantant, després d’haver aprovat una moció dels republicans que així ho proposava.

D’altra banda, Roig ha valorat positivament els primers dies de la nova campanya ‘Xeic, pos com tenen Tortosa’, per denunciar el mal estat de la ciutat i conscienciar al ciutadania. De fet, el portaveu socialista ha tornat a qüestionar la reforma del pont de l’Estat, una obra a què l’Ajuntament hi destinarà un milió d’euros mentre Tortosa necessita un pla de xoc per millorar el manteniment i la imatge de la ciutat.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta