18 de novembre del 2015

Tall de l'N-340 amb paella per una AP-7 gratuïta



LES CASES D'ALCANAR (Montsià).- El moviment veïnal per una AP-7 gratuïta ha fet un tall extraordinari aquest dimecres al migdia per protestar contra la retallada d'horaris que els imposen en les seves protestes setmanals dels dijous. Una trentena de participants han aturat el trànsit, tres quarts d'hora, i després han compartit una paella popular al voral de l'N-340, a l'encreuament de les Cases d'Alcanar. El copresident de la Federació d’Associacions de Veïns d’Amposta, Llorenç Navarro, ha deixat clar que seran constants en les seves reivindicacions i que demà dijous a la tarda tornaran a tallar l’N-340 a Vinaròs, Les Cases d’Alcanar, l’Ametlla de Mar i per primera vegada també al Vendrell.

Navarro ha reiterat el seu rebuig a les bonificacions proposades per la Generalitat i per Foment, perquè els camions siguen desviats des de l’N-340 cap a l’AP-7. Així, ha assenyalat que aquestes mesures busquen seguir beneficiant la concessionària de l’autopista, i que criminalitzen els transportistes obligant-los a pagar. Navarro ha demanat als polítics del territori que diguen clarament si estan al costat del territori o si busquen fer un tracte de favor a l’empresa concessionària. A més, també ha recordat que les rotondes que Foment ha començat a construir alentiran el trànsit a l’N-340, que és una carretera d’evacuació en cas d’accident nuclear./ Canal 21 Ebre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta