18 de novembre del 2015

Tortosa crida a la participació en el Gran Recapte d’Aliments



TORTOSA (Baix Ebre).- Tortosa se suma un any més al Gran Recapte d’Aliments, que tindrà lloc el divendres 27 i el dissabte 28 novembre. Amb el lema "Tu el fas gran", desenes de voluntaris es repartiran pels supermercats i hipermercats del municipi per recollir els productes que els clients donaran per ser distribuïts entre les famílies més necessitades. L'any passat es van recollir 51.000 quilos d'aliments al conjunt de les Terres de l’Ebre, 38.000 a Tortosa, i el repte és igualar o superar les xifres d’anteriors edicions. Amb tot, el primer repte és aconseguir els 500 voluntaris que fan falta per gestionar la recollida de productes. El president de Creu Roja, Josep Anguera, ha detallat quins són els aliments que més fan falta.

Els voluntaris que vulguin dedicar una part del seu temps a participar en la recollida poden adreçar-se a Càritas de dilluns a divendres de 10 a 13h i dimarts i dimecres de 17 a 19h. Els telèfons de contacte són 977441364 i 977510223 i els correus electrònics tortosa@caritastortosa.org i tortosa@creuroja.org. / Via Canal 21 Ebre

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta