15 de desembre del 2015

Així es van bolcar les Terres de l'Ebre amb La Marató de TV3



TORTOSA (Baix Ebre).- La Marató de TV3 dedicada a la lluita contra la diabetis i l’obesitat va aconseguir una recaptació de més de 7 milions d’euros. Aquesta va ser la xifra que constava en el marcador passades la una de la matinada després de quinze hores de programa. Tot i així, aquesta no és la xifra definitiva, ja que els donatius es podran continuar fent fins el 31 de març del 2016. Per a la Marató d'aquest any, s'han mobilitzat més de 2.300 voluntaris, 2.200 activitats i 700 poblacions. Les Terres de l’Ebre també s’hi han bolcat. Una de les activitats en què any rere any hi participa més gent és en la Caminada per la Marató del Campus Terres de l’Ebre des del parc municipal i fins a Remolins. El director del Campus, Azael Fabregat, va destacar l’elevada participació en l’acte.

La caminada va acabar amb una enlairada de globus des del pavelló firal. Durant el cap de setmana s’han fet multitud d’actes esportius solidaris amb la Marató. Un d’ells va ser a Jesús, on es va fer un torneig de pàdel i també classes de zumba amb donatius per la Marató. Una de les responsables de Jesussport, Sílvia Chavarria, explicava la bona rebuda que va tenir la iniciativa, que també va permetre donar a conèixer les instal·lacions.

També l'Associació Va Per Tu Vidal va organitzar, per quart any consecutiu, un acte a benefici de La Marató de TV3. L’activitat, tal i com explicava un dels membres de l’associació, Oriol Martínez, consistia en formar un gran cor de color blau que es va transformar en un cercle blau, símbol de la diabetis. Els participants també van gaudir d'una xocolatada popular sense sucre. / Canal 21 Ebre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta