14 de desembre del 2015

Movem Tortosa reclama la modificació immediata del convenis amb les EMD



TORTOSA (Baix Ebre).- Movem Tortosa ha denunciat una vegada més la discriminació que assegura pateixen els pobles de Tortosa any rere any en els pressupostos de l’Ajuntament. Tot i que en la presentació dels pressupostos CiU i ERC van afirmar que s’incloïa una millora del finançament i inversions de pobles i EMD, des de Movem Tortosa s’ha denunciat que l’Ajuntament continua incomplint amb els convenis signats l’any 2009 amb Jesús, Bítem i Campredó. Així les coses, el portaveu de Movem Tortosa, Jordi Jordan, ha reclamat no esperar a la revisió del 2017 i modificar de manera immediata dels convenis per donar resposta a les necessitats dels pobles del municipi.

El regidor de Movem Jesús, Ramon Pujol, ha acusat al portaveu d’ERC, Josep Felip Monclús, de desconèixer la realitat dels pobles i ha demanat que no enganyin més la gent de Jesús. De fet, els regidors d’ERC a Jesús haurien votat en contra del pressupost de Jesús en desacord amb la dotació pressupostària que l’Ajuntament de Tortosa ha previst pel poble per l’exercici 2016. / Canal 21 Ebre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta