4 de desembre del 2015

Bel (Democràcia i Llibertat) diu que la independència evitaria el transvasament de l'Ebre



AMPOSTA (Montsià).- El govern espanyol no podria fixar un cabal del tram final de l'Ebre per afavorir un transvasament si Catalunya fos un estat independent. Aquest és el missatge que ha llançat el candidat de Democràcia i Llibertat per Tarragona, Ferran Bel, des d’Amposta, a l'hora de denunciar la política de l'aigua del PP, a qui acusa d'imposar amb el Pla Hidrològic de Conca les condicions per portar l'aigua de l'Ebre al País Valencià. Bel, en aquest mateix context, ha reptat el candidat de C's, Albert Rivera, a "explicar clarament" la seva posició respecte el transvasament. A banda de defensar una revisió dels cabals ambientals, el cap de llista ha rebutjat la previsió de nous regadius però defensant els ja concedits, com el canal Xerta-Sénia. Bel també ha negat un nou intent de transvasament a Barcelona.

 Les propostes de Democràcia i Llibertat en matèria de medi ambient inclouen també l'execució d'infraestructures ambientals "bàsiques", tant per al Delta, la costa i el litoral de la demarcació, després que el pressupost en aquestes actuacions durant els últims quatre anys s'hagi reduït al 20%. Bel també proposa crear un marc de seguretat jurídica per al desenvolupament de les energies renovables. / Via Canal 21 Ebre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta