4 de desembre del 2015

Els veïns de Tortosa reclamen a l'Ajuntament un pla de xoc de millora de la via pública



TORTOSA (Baix Ebre).- La millora de la via pública, la instal·lació d’un pas de vianants amb semàfors a l’eix de l’Ebre i la reforma de la cruïlla entre el carrer Pintor Gimeno i l’avinguda Felip Pedrell. Aquests van ser tres dels punts més importants de la reunió que la Federació d’Associacions de Veïns de Tortosa va mantenir amb l’alcalde, Ferran Bel, el 26 de novembre passat. Així ho ha explicat aquest divendres el president veïnal, Josep Baubí, durant una entrevista a Canal 21 Ebre. Segons Baubí, Tortosa necessita un pla de xoc per a la via pública, tot incloent-hi la neteja viària però també l’enllumenat i la millora de la senyalització dels passos de vianants. De la mateixa manera, ha reclamat tolerància zero amb les conductes incíviques i que s’apliquen les sancions previstes a l’ordenança municipal. Així, Baubí ha explicat que la previsió de l’Ajuntament és millorar l’estat de la via pública amb el concurs del nou contracte de neteja.

En canvi, el dirigent veïnal ha lamentat que l’alcalde no fos gens receptiu a la instal·lació d’un semàfor a l’eix de l’Ebre, que facilitaria l’accés dels vianants a l’escola de Ferreries. Baubí ha recordat que, a petició de l’AMPA del centre, només demanen el que fa uns anys ja es va fer a l’autovia de l’Aldea, davant de l’antic 13 de Gener. Els veïns també demanen més presència policial al carrer i la reactivació de la policia de barri.

Quant a la millora de l’enllumenat públic, l’Ajuntament ha reconegut a les entitats veïnals que la renovació no s’ha fet correctament perquè es van equivocar a l’hora de calcular els punts de llum que necessitaven una millora. Una situació que, segons el consistori, ja està en vies de solució.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta