14 de desembre del 2015

Ferran Bel: ‘Un govern PP-C’s seria molt pitjor que la majoria absoluta de Rajoy’



TORTOSA (Baix Ebre).- L’alcalde de Tortosa, Ferran Bel, ha afirmat aquest dilluns que tant a Espanya com a Catalunya hi ha partits que esperen un mal resultat de les forces sobiranistes, en les eleccions del proper 20 de desembre. El cap de llista de Democràcia i Llibertat per Tarragona ha assenyalat que el procés català necessita un bon resultat dels partits independentistes aquest diumenge, i ha aprofitat una entrevista a Canal 21 Ebre per deixar clar que un dels grans objectius és evitar que després del 20-D el PP puga formar govern amb Ciudadanos. Segons Bel, un govern entre Mariano Rajoy i Albert Rivera podria ser molt més perjudicial per a Catalunya que l’actual govern amb majoria absoluta del PP.

De la mateixa manera, Bel també ha recordat que tant el PP com Ciudadanos voldrien fer el transvasament de l’Ebre cap a València. Quant a les propostes per al Camp i l’Ebre, Bel ha destacat la construcció de l’autovia A-7 per solucionar els problemes a l’N-340, així com les millores i variants pendents a l’N-420. El candidat de Democràcia i Llibertat també ha apostat per les obres del corredor ferroviari del Mediterrani, així com per algunes inversions ambientals al litoral i al Delta. En aquest sentit, Bel ha remarcat que Catalunya té dret a exigir les inversions pendents a Madrid, encara que l’objectiu dels partits sobiranistes siga marxar d’Espanya i crear un estat propi.

 Finalment, Bel ha garantit que després del 20 de desembre es mantindrà a l’alcaldia de Tortosa, tot i que puga ocupar un escó al Congrés dels Diputats.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta