11 de desembre del 2015

L'Akademia Tortosa guanya el Premi Projecte Jove del Baix Ebre



TORTOSA (Baix Ebre).- L'Akademia Tortosa, un projecte sobre educació emocional adreçat a joves entre 16 i 22 anys, ha obtingut el XII Premi Projecte Jove concedit pel Consell Comarcal del Baix Ebre. El jurat considera que el treball d'aquest centre altruista ubicat a Tortosa és la iniciativa juvenil que es mereix el premi en aquesta edició de 2015 per la important tasca formativa que realitzen envers els joves.

El president del Consell Comarcal del Baix Ebre i president del jurat, Daniel Andreu, ha destacat, en l'acte de lliurament del premi, la qualitat i diversitat dels cinc projectes que optaven al premi en aquesta edició i ha valorat molt positivament la tasca que desenvolupen les entitats juvenils de la comarca: “Més que mai és necessari valorar des de les institucions el treball desinteressat que fan moltes entitats en pro de la joventut, com és el cas enguany de l'Akademia”.

El conseller comarcal de Joventut i Esports, Enric Adell, ha animat a les entitats que optaven al premi a “continuar treballant amb els joves perquè és la millor manera d'aconseguir una societat millor”. Per la seva banda, la coordinadora territorial de Joventut de la Generalitat, Teresa Marcelino, ha destacat “el nivell de qualitat important dels projectes presentats que fa evident la nostra riquesa associativa”.

El director de l'Akademia Tortosa, David Gámez, ha agraït la concessió d'aquest premi “pel reconeixement que significa al treball que vam iniciar fa quatre anys per omplir un buit que existia a la ciutat i la comarca pel que fa a l'educació emocional dels joves”.

L'Akadèmia Tortosa fomenta l'educació emocional dels joves a partir de l'altruisme, el compromís, la qualitat i la vocació de servei. Els educadors són persones que de forma generosa comparteixen temps i talent amb l'objectiu que els joves interessats puguin rebre una educació emocional completament gratuïta.

El programa pedagògic que impulsa aquest centre d'ensenyament dura nou mesos i consta de 100 hores de tallers presencials, dividits en tres grans blocs: autoconeixement, creixement personal i lideratge en valors, i creixement professional. També s’inclouen activitats complementàries fora dels tallers com ara equitació, excursions, circ, teatre, esport i formació relacionada amb el creixement personal.

El programa es desenvolupa a través d’un taller setmanal de tres hores, de setembre fins a maig, impartit per professionals de diferents disciplines com la psicologia, la medicina, el coaching, la kinesiologia, el ioga, la meditació, el circ, el teatre, l'economia, les ciències empresarials i la nutrició. El XII Premi Projecte Jove té una dotació econòmica de 1.000 euros que es destinaran a finançar aquest projecte.

Les entitats Club de Rem Tortosa i el Grup d'Esplai Blanquerna, de Tortosa, i la Fundació Privada Astres i l'Associació Ornitològica Picampall, de Deltebre, han estat les finalistes en aquesta edició./ Imatge Consell Comarcal del Baix Ebre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta