11 de desembre del 2015

Miró (PSC) anuncia que la Diputació destinarà 30.000 euros a ESARDI i la Lira Ampostina




AMPOSTA (Montsià).- La Diputació de Tarragona ha consignat 10.000 euros en el pressupost del 2016 per un conveni per al sosteniment de l’Escola d’Art i Disseny d’Amposta (ESARDI) i 20.000 euros per a la Lira Ampostina que el proper any celebrarà el seu centenari. Així ho ha anunciat aquest dijous el diputat provincial i portaveu socialista a Amposta, Francesc Miró, que ha subratllat que l’acord forma part del compromís dels socialistes amb la cultura en què “cal esmerçar esforços ara més que mai quan la crisi molts cops la deixa al marge de les aportacions econòmiques”.

El president de la Lira, Xavier Escrihuela, ha valorat l’acord. Així mateix, ha avançat que amb motiu del centenari de l’entitat estan projectant un seguit d’audicions que aniran a càrrec dels músics que han passat per la societat. Miró ha avançat que es treballa perquè l’any vinent es pugui signar també un conveni amb la Unió Filharmònica d’Amposta que també celebrarà cent anys el 2017. / Canal 21 Ebre

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta