13 de desembre del 2015

L'ANC afirma des d'Ulldecona que l'acord entre Junts pel Sí i la CUP és 'molt possible'


ULLDECONA (Montsià).- El secretariat nacional de l’Assemblea Nacional Catalana (ANC) s'ha reunit aquest dissabte a Ulldecona,on ha deixat clar que veu “molt possible” l’acord entre Junts pel Sí i la CUP. “És l’únic escenari que contemplem”, ha afirmat el president de l'ANC, Jordi Sànchez, que ha dit que l’acord “no es tracta només d’escollir la presidència de la Generalitat” sinó de “garantir una majoria sòlida que permeti desenvolupar les bases de la república catalana”. Sobre la possibilitat que el vot independentista es desmobilitzi a falta d’un acord de cara les eleccions del 20-D, el president de l’ANC ha afirmat que “l’independentisme tindrà la resposta que la situació política requereix” i ha demanat que no s’interpretin els comicis com “una segona volta de res”. “Les forces polítiques han d’anar a Madrid a negociar les condicions democràtiques per exercir el dret a decidir i la construcció de la república”, ha defensat Sànchez des d'Ulldecona, on el secretariat nacional fa aquest dissabte una trobada ordinària.

El president de l’ANC ha insistit en el fet que l’Assemblea vol “un acord ràpid i de qualitat”. A Junts pel Sí i la CUP “els manifestem el suport i tenim el convenciment que arribaran a un acord”, ha dit Sànchez, que els ha demanat “que ho facin ràpid”. Segons el president de l’Assemblea, “l’espai de negociació avança adequadament” i espera que s’arribi a un acord “com més aviat millor” i “de manera sòlida” per “posar-nos a treballar”.

Pel que fa a les eleccions del 20-D, Sànchez ha dit que “les forces independentistes han d’anar a Madrid a negociar les condicions democràtiques per exercir el dret a decidir i la construcció de la república”. En aquest sentit, el president de l’ANC ha dit que espera que aquesta sigui “la darrera legislatura espanyola en què Catalunya hi forma part”. / Via ACN

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta