9 de desembre del 2015

Roberto Olivan combinarà tradició i innovació en la gala de la Nit de Santa Llúcia a Tortosa



TORTOSA (Baix Ebre).- El ballarí i coreògraf Roberto Olivan ha avançat aquest dimecres alguns dels detalls de la cerimònia de la Nit de Santa Llúcia, que Òmnium Cultural organitzarà aquest 11 de desembre al pavelló firal de Tortosa. Durant una entrevista a Canal 21 Ebre, Olivan ha explicat que està molt satisfet de la posada en escena que han dissenyat, així com dels assajos que s’han fet amb els altres artistes ebrencs que participaran a la gala de la Festa de les Lletres Catalanes. Segons el director de la cerimònia, es partirà de la tradició cultural de les Terres de l’Ebre, però accentuant els aspectes innovadors d’artistes com Quico el Célio, Riu en So, Carme Balaguer i Lo Planter, el Cor Flumine, Cecília Aymí, Albert Roig o la Banda Municipal de Música de Tortosa. De la mateixa manera, ha assenyalat que també tindran present la figura del Canalero.

Aquest dimecres ha començat el muntatge de l’escenari que ha de transformar el pavelló firal de Remolins en un gran teatre amb un total de 1.000 localitats. El president d’Òmnium a les Terres de l’Ebre, Josep Moragrega, ha remarcat que encara queden una trentena d’entrades disponibles, i que serà un esdeveniment únic que ningú s’hauria de perdre.

Moragrega també ha explicat que han creat un paquet turístic en col·laboració amb una agència de viatges, Així, moltes persones també es quedaran a conèixer el territori durant tot el cap de setmana, tot aprofitant que vénen per la Nit de Santa Llúcia. Finalment, el president d’Òmnium a l’Ebre ha confirmat que, més enllà de la presència de noms destacats de la cultura catalana, també està prevista l’assistència de la presidenta del Parlament, Carme Forcadell, i del conseller de Cultura en funcions, Ferran Mascarell.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta