9 de desembre de 2015

Tortosa es prepara pel seu cap de setmana més solidari, amb la Fira de la Solidaritat i els actes per La MaratóTORTOSA (Baix Ebre).- Tortosa iniciarà divendres un cap de setmana dedicat a la solidaritat. Diumenge és el dia de la Marató de TV3, que enguany està dedicada a la lluita contra la diabetes i l'obesitat, i entitats i associacions del municipi s'hi han abocat amb un programa d'activitats molt intens. En paral·lel, divendres es faran les VIII Jornades del Voluntariat Juvenil i dissabte la Fira Jove de la Solidaritat, dues activitats destinades a despertar consciències, especialment entre els més joves. Tant la Fira Jove com les Jornades de la Solidaritat es faran al centre cívic Ferreries i a la plaça Mestre Monclús.

La coordinadora de Joventut a les Terres de l’Ebre, Teresa Marcelino, ha explicat que entre les entitats implicades en les jornades hi ha sis centres educatius, que aportaran més de 150 alumnes, entre els quals els dels centres especials Sant Miquel i Verge de la Cinta. L'objectiu d'aquestes jornades és involucrar els joves en les causes que ajudin a anar cap a una societat sense exclusions.

La Fira de la Solidaritat de dissabte està pensada perquè les més de 30 entitats participants puguin explicar com és el seu treball i quins objectius busquen. En el marc de la Fira tindran lloc diferents activitats per recaptar fons a favor de La Marató, com xocolatades populars, contacontes, 24 hores corrent en bicicleta al velòdrom o a peu al parc municipal, així com la tradicional caminada que organitza la URV diumenge al matí. La sotsdirectora dels Campus Terres de l’Ebre, Sara Romaguera, ha destacat que la universitat ja fa nou anys que col·labora amb la popular caminada.

La caminada solidària a favor de la Marató de TV3 sortirà a les 11:30 del parc municipal Teodor González de Tortosa i fins al pavelló firal de Remolins. / Canal 21 Ebre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta