15 de desembre del 2015

Víctor Alcoverro (PSC) alerta que votar Ciutadans és tenir ‘quatre anys més de Rajoy’



TORTOSA (Baix Ebre).- El número 3 de la llista del PSC per Tarragona, l’ebrenc Víctor Alcoverro, confia que l’últim cara a cara entre Mariano Rajoy i Pedro Sánchez haja servit per convèncer la ciutadania de la necessitat d’un canvi de govern a l’Estat. Durant una entrevista a Canal 21 Ebre, Alcoverro també ha advertit que Ciutadans és “la nova dreta” espanyola, tot i que vulguen presentar una imatge renovada, amb un candidat jove i atractiu. Però el candidat socialista ha volgut alertar del perill que suposa l’entrada de Ciutadans en un govern amb el Partit Popular. Segons ha dit, votar Ciutadans suposa “quatre anys més de Rajoy” a l’Estat espanyol, i també un retrocés per a les Terres de l’Ebre. De fet, ha conclòs que un govern entre el PP i Ciutadans li fa “més temor que una pedregada”.

A banda, Alcoverro ha coincidit amb Pedro Sánchez que Rajoy no va tenir la decència de dimitir quan va esclatar el cas Bárcenas. I també parlant del cara a cara, ha lamentat que Rajoy tallés Sánchez quan el presidenciable del PSOE volia explicar la seua proposta de reforma de la Constitució per solucionar l’encaix de Catalunya.

En l’apartat de propostes per al territori, Alcoverro va recordar que el PSC aposta per acabar el tram pendent de l’autovia A-7, al marge d’aconseguir la gratuïtat de l’AP-7 per solucionar els problemes de l’N-340. El candidat socialista també ha garantit que rebutjaran el nou pla hidrològic de l’Ebre, amb un altre cabal ambiental per al tram final del riu. Alcoverro ha assenyalat que el territori ha de fer una aposta ferma pel turisme, sense oblidar el creixement industrial per afavorir la creació de llocs de treball.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta