15 de desembre de 2015

Polo afirma que Unió es ‘tacaria’ entrant en un govern espanyol ‘pel bé de Catalunya’TORTOSA (Baix Ebre).- El candidat ebrenc d’Unió per al Senat, Toni Polo, ha advertit aquest dimarts que Democràcia i Llibertat ha tret les estelades dels seus mítings. També ha alertat que un possible acord entre Junts pel Sí i la CUP per governar Catalunya podria acabar amb les subvencions a les escoles concertades. Durant una entrevista a Canal 21 Ebre, Polo ha defensat el catalanisme d’Unió i ha destacat la importància de ser presents a Madrid després del 20 de desembre. De fet, ha remarcat que Catalunya “no és una illa sola en el món”, i ha recordat que l’Ebre arriba des de l’Aragó, mentre que l’autovia A-7 arriba des de València. Per tant, Polo ha conclòs que cal anar a Madrid per reclamar “tot el que li pertany a Catalunya”.

En la mateixa entrevista, Polo ha defensat la modificació o ampliació de la Constitució espanyola, amb un concert econòmic per a Catalunya i un blindatge de les competències. De fet, ha remarcat que Unió és l’únic partit que defensa el pacte per solucionar el conflicte català, i ha assenyalat que no els importarà “tacar-se” en un govern a Espanya, si això és “pel bé de Catalunya”.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta