11 de desembre del 2015

Vuit talls simultanis bloquegen l’N-340 per reclamar la gratuïtat de l’AP-7 a l'Ebre



L'ALDEA (Baix Ebre).- Les Terres de l’Ebre han dit prou. Aquest divendres, des de les 15 hores i durant 45 minuts s’han realitzat vuit talls simultanis al tram ebrenc de l’N-340. Els alcaldes dels vuit municipis afectats pel pas de la carretera amb el suport dels alcaldes del Pacte de Berà, les Federacions d’Associacions de Veïns de Tortosa i Amposta i altres entitats del territori, com la Plataforma Trens Dignes o Montepio de Conductors, han tallat la via per demanar la gratuïtat de l’autopista AP-7 i posar fi a l’alta sinistralitat a l’N-340 i els col·lapses continus que pateix la carretera amb un gran volum de vehicles pesants. Al marge dels vuit talls a l’N-340, la Federació Empresarial d’Auto Transport de Tarragona també ha participat en aquesta gran manifestació amb marxes lentes a l’autopista. Els talls han provocat col·lapses en el tram de l’N-340 comprès entre l’Ametlla de Mar i Alcanar i també algunes cues a l’entrada de l’autopista a l’Ametlla de Mar.

La manifestació convocada pels alcaldes duia per lema “No més morts, prou peatges”. L’alcalde de l’Aldea, Dani Andreu, ha reclamat govern espanyol que escolti el territori d’una vegada per totes i alliberi els peatges en el tram ebrenc de l’AP7 fins que no es disposi d’una via ràpida alternativa. El president de la Federació de l’Associació Veïns de Tortosa, Josep Baubí, ha insistit que calia mostrar unitat davant el govern de Madrid per reclamar alliberament dels peatges de l’autopista.

En els talls s’han pogut veure alguns polítics com el candidat d’En Comú Podem a Tarragona, Fèlix Alonso, o el candidat de Democràcia i Llibertat i alcalde de Tortosa, Ferran Bel, qui ha insistit que calen solucions a curt termini però també a mig termini amb la construcció de l’autovia. Al marge de la manifestació d’aquest divendres, els veïns d’Amposta continuen tallant l’N-340 cada dijous a la tarda, des de fa tres mesos, per reclamar l’alliberament de peatges./ Canal 21 Ebre

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta