11 de desembre del 2015

‘Movem el cor per la diabetis i l’obesitat’, acte a benefici de La Marató a Tortosa



TORTOSA (Baix Ebre).- L'Associació Va Per Tu Vidal organitza, per quart any consecutiu, un acte a benefici de La Marató de TV3, que enguany està dedicada a la diabetis i l’obesitat. Per aquest motiu, la delegació ebrenca de l’Associació de Diabètics de Catalunya ha volgut sumar-se a l’acte, que tindrà lloc aquest dissabte, 12 de desembre, a partir de dos quarts de vuit del vespre, a la plaça Alfons XII de Tortosa. L’acte té com a lema ‘Movem el cor per la diabetis i l’obesitat’. Per això, l’activitat consistirà en formar un gran cor de color blau amb uns globus il·luminats amb leds, que els participants hauran de fer bategar al so dels tambors. Tot seguit, el cor anirà transformant-se en un cercle blau, que és el símbol de la diabetis, i es farà una encesa de torxes. Així ho ha explicat el portaveu de l’Associació Va per Tu Vidal, Jordi Fusté.

Just abans de l’acte es podran adquirir els tiquets per als globus, a un preu de 3 euros en benefici de La Marató, i els participants també podran gaudir d'una xocolatada popular sense sucre. En aquest sentit, Jordi Ortiz, de l’Associació de Diabètics, ha afirmat que la xocolatada servirà per trencar alguns tòpics sobre l’alimentació que han de seguir les persones amb aquesta malaltia. Els organitzadors calculen que necessitaran entre 200 i 500 persones per formar el gran cor de color blau i el mateix cercle que simbolitza la diabetis. A banda, han explicat que s’il·luminarà de blau l’edifici del Centre del Comerç, i que hi haurà altres sorpreses. Els tiquets per participar-hi també es poden comprar prèviament a les mateixes entitats i a les botigues d’Adam Esport.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta