11 de desembre del 2015

Ciutadans aposta per la gratuïtat de l’AP-7 i l’acabament de l’A-7 a les Terres de l'Ebre



TORTOSA (Baix Ebre).- El candidat de Ciutadans per la demarcació de Tarragona, Sergio del Campo, ha defensat aquest divendres el projecte regenerador del seu partit, amb propostes per propiciar el canvi polític a Espanya i amb solucions per superar la crisi econòmica. Durant una entrevista a Canal 21 Ebre, Del Campo ha afirmat que a la gent li preocupa l’atur i la precarietat laboral, a més de la corrupció, i s’ha mostrat molt crític amb les propostes que tant el PP com el PSOE estan fent durant aquesta campanya. El cap de llista ha recordat que la mesura estrella de Ciutadans és la creació del contracte únic, perquè ajudarà a lluitar contra l’atur i la precarietat laboral. Però al marge d’això, ha anunciat algunes propostes per al territori, com ara la construcció del Corredor del Mediterrani, l’acabament de l’A-27 i la gratuïtat de l’AP-7 per solucionar els problemes de l’N-340. Amb tot, ha afegit que a mig termini cal finalitzar les obres de l’autovia A-7 a les Terres de l’Ebre.

Del Campo, que és originari de Saragossa, també ha volgut deixar clar quina és la posició de Ciutadans en relació als transvasaments i el cabal ecològic de l’Ebre. El candidat del partit d’Albert Rivera ha dit que Ciutadans aposta per un nou Plan Hidrológico Nacional (PHN), però basat en criteris tècnics i científics, i fent cas de les directives de la Unió Europea perquè l’aigua s’aprofite dins de la pròpia conca dels rius. En aquest sentit, ha rebutjat que alguns partits polítics vulguen fer un “mercadeig” amb l’aigua.

Quant a la implantació de Ciutadans al territori, Del Campo ha anunciat que, al marge de l’agrupació del partit a Tortosa, també s’estan formant nuclis a la Sénia, l’Ametlla de Mar, Amposta, Santa Bàrbara i Roquetes. De fet, ha assenyalat que l’actual campanya per les eleccions del 20 de desembre també els està servint per constatar el creixement que està experimentant Ciutadans a les Terres de l’Ebre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta