25 de gener del 2010

[Nota de premsa] El delegat del Govern a les Terres de l'Ebre, Lluís Salvadó, visita el president i representants polítics tancats al Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

El delegat de la Generalitat a les Terres de l'Ebre Lluís Salvadó, s'ha reunit amb el president del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre, Bernat Pelliss, i els representants polítics tancats, des d'ahir diumenge, a la seu comarcal. Salvadó ha volgut mostrar el seu suport als representants polítics riberencs i manifestar-los el posicionament de rebuig del Govern català davant la possibilitat que s'instal·li el cementiri nuclear a la població d'Ascó, a la Ribera d'Ebre. Al mateix temps, durant la reunió han posat sobre la taula estudiar la possible incompatibilitat de quatre regidors del consistori asconenc per la seva vinculació directa o indirecta (via familiars) amb la central nuclear d'Ascó.

25-01-2010

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta