19 de gener del 2005

[Nota de premsa] El Partit Popular reclama mesures contra l’augment dels ERO a les Terres de l’Ebre

El recent anunci del tancament de la planta de Tortosa del grup òptic Indo, que deixa al carrer a 31 persones, se suma a la notícia que Terres de l’Ebre ha vist com, en un any, el nombre d’expedients de regulació d’ocupació (ERO) s’han multiplicat per 3: dels 34 de l’any 2008, inici de l’actual crisi econòmica, als 108 de l’any passat i que van afectar un total de 3.171 treballadors.

Davant aquesta situació, Pau Fernández, president del Partit Popular a Tortosa, ha manifestat que “tot i el desgraciat exemple de LEAR i INDO, dues empreses molt arrelades al territori i de molta magnitud que han anunciat el seu tancament, no podem oblidar els centenars d’autònoms que es queden sense feina així com els milers de treballadors que, desprès de dedicar tota una vida a una empresa, es troben, de la nit al dia, al carrer”. Fernández ha mostrat el seu malestar pel fet que “el govern de la Generalitat prefereix fer-se la foto als mitjans dient que treballen pels treballadors i, en canvi, no donen facilitats a les empreses que encara aguanten per poder tirar endavant”.

Pel que fa al cas concret del grup òptic INDO, el líder de la formació popular a la capital del Baix Ebre, ha proposat que “si l’empresa justifica el tancament de la planta de Tortosa per la manca de competitivitat, l’administració ha de donar un cop de mà en tot el que la pugui ajudar a recuperar el nivell desitjat, és a dir: noves instal·lacions, comerç exterior, millores amb el finançament...”

Si el tancament de la planta fos la única solució que troba l’empresa, Pau Fernández ha reclamat “les millors condicions possibles per a tots els treballadors”.

Finalment, Fernández ha demanat una “rectificació en les mesures del govern per a la creació de llocs de treball” ja que, segons el president del PP a Tortosa, “l’única solució que aporta el Tripartit és augmentar el nombre de funcionaris i així no es resolen els problemes que tenim a Terres de l’Ebre”.

19-1-2010

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta