18 de gener del 2005

Reaccions de la UGT-Bombers a les compareixences de Baltasar i Saura pel cas de l'incendi d'Horta de Sant Joan

Després de la compareixença aquest matí al Parlament de Catalunya del conseller de Medi Ambient de la Generalitat, Francesc Baltasar, i el d'Interior, Joan Saura, la secció sindical UGT-Bombers vol manifestar:

Que el tema no només s'ha de tractar des d'un punt de vista polític, sinó principalment des del terreny tècnic, tàctic i operatiu.

Que el discurs del departament ha canviat després de les crítiques manifestades divendres passat pel nostre sindicat en roda de premsa. Mentre a l'inici del debat, el departament parlava de les víctimes de l'incendi de l'Horta de Sant Joan com a responsables, ara ha canviat el discurs. Tot i així, la Direcció General de Prevenció i Extinció d'Incendis encara no ha assumit cap responsabilitat.

Considerem positives però insuficients les mesures correctores aportades avui per la Conselleria.

Reclamem que qui hagi permès que es generin aquestes inèrcies de treball n'assumeixi ara les responsabilitats.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta