18 de gener del 2005

XVIII Campionat Territorial de Natació per a persones amb discapacitat intel.lectual

El passat 17 d egener és va celebrar a la Piscina Municipal d'Amposta el XVIII Campionat Territorial de Natació per a persones amb discapacitat intel.lectual organitzat per l'ACELL (Federació Catalana d'Esports i lleure pera persones amb discapacitat intel.lectual) i APASA (Associació de Famílies de Persones amb Discapacitat Intel.lectual de la comarca del Montsià), amb la col.laboració de l'Ajuntament d'Amposta, Dept.d'Acció social i ciutadania, Consell Català d el'Esport de les Terres de l'Ebre i el Consell Comarcal del montsià i amb la col.laboració de les empreses privades TOURLINE EXPRESS, Ttransports Col.lectius del delta, La Musclera, Verpla, Limpiasol i Publicenter, i l'Associació de voluntaris de La Caixa a les Terres de l'Ebre.


En aquest Campionat van participar 8 clubs ( 7 d ela província de Tarragona i 1 de Castelló):

-CLUB ESPORTIU L'ABA

-TALLER BAIX CAMP

TALLER ESTELA

-CEE GARBI

-ESCOLA SOLC

-CENTRE D ELLEURE L'SPURNA

-CLUB ESPORTIU ADAPONDA

-L'ÀNGEL-APASA

En total 384 persones es varen concertar aquest diumenge a la piscina municipal entre esportistes , monitors i familiars. L'exit esportiu va se rmolt,important ja que era prova puntuable per al campionat de Catalunya i per als Specials Olympics que es celebraran aquest any.

Referent al nostre club esportiu vam assolir 12 medalles d'or, 21 d'argent , 11 de bronze i 25 de participació . Cal destacar a part de l'exit esportiu , l'assoliment del gran nombre d'esportistes amb 44 , essent el club amb més participació.

Cal destacar la col.laboració voluntariat de tot el personal d'APASA , de la Piscina Municipal d'Amposta i del'Associació de Voluntaris de La Caixa a les Terres de l'Ebre que sense la seva implicació sería impossible poder realitzar aquest campionat.

Des d'aquí volem felicita r l'esforç de tots els esportistes , que dia a dia assoleixen l'integració social mitjançant l'esport , i també el suport i comprensió de les seves famílies.

Cal remarcar que aquest campionat és realitzar per sisena vegada a les nostres Terres, essent una cita anual, coma conseqüència de l'implicació ciutadana i organismes envers l'inclusió social de la persona amb discapacitat intel.lectual i del seu entorn.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta