16 de novembre del 2005

Amposta organitza les II Jornades de Tecnologies de la Informació i la Comunicació de les Terres de l'Ebre

La Marfanta us informa sobre l'organització de les II Jornades a Amposta de Tecnologies de la Informació i la Comunicació (TIC) de les Terres de l’Ebre, unes xerrades obertes a tothom sobre les diverses disciplines de les TIC. El període d'inscripció s'obre el 20 de novembre fins el 3 de desembre al migdia. La inscripció és gratuïta i es realitzarà des d'aquest web. Les places són limitades. S'emetrà certificats d'assistència si es realitza la inscripció prèvia, que els podeu utilitzar per exemple per adjuntar al currículum.
Àtic2ª aconsegueix reunir sota el mateix sostre a importants experts de les TIC amb una programació extensa i selecta de temes tan variats com d’avantguarda, des d’un llenguatge proper a tots els ciutadans i ciutadanes. Serà els dies 4 i 6 de desembre, en el marc de la Fira de Mostres d’Amposta. El programa comprèn una variada oferta temàtica, on s’explicarà desde què fa el teu fill a internet, a com composar música amb l'ordinador de casa, passant, fins i tot, per conèixer com innovar la teva empresa o com saber a través d’Internet què passa arreu de Catalunya en aquell precís instant.
La Fira d’Amposta s’anuncia com a ramadera i de maquinaria agrícola , però amb el pas del temps aquest sector ha anat perdent protagonisme. La Fira és en aquest moments multisectorial amb la convergència de tots els sectors econòmics, des de l’automoció fins a la informàtica. L’evolució de la Fira és un signe evident del dinamisme propi d’un territori mudable i en contínua transformació, com és les Terres de l’Ebre.
Al llarg de la seva història l’organització de la Fira ha programat tot un seguit d’actes culturals en paral·lel al certamen. És en aquest context on els Internautes d’Amposta organitzen les segones Jornades sobre TIC a les Terres de l’Ebre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta