22 de gener del 2006

Ebrencs arriba als 200 membres

La llista de correu d'Ebrencs ja ha arribat als 200 membres. Així ho ha explicat el seu moderador actual, Mario, després de la incorporació de J. Emili Fonollosa, un altre activista veterà d'això d'internet a les nostres terres. Per tant, la llista continua creixent, tot un repte després de la desaparició del web Ebrencs.com, el passat 21 de juny. Com explicava el seu creador, Manel Zaera, en un article de comiat publicat a La Malla.net, el web d'Ebrencs.com tenia per funció principal complementar la llista de correu, que durant molts anys va ser un instrument de comunicació per la gent que s'oposava al transvasament previst al PHN. En aquell moment, la llista tenia uns 150 membres, i encara que la mobilització social ha minvat amb la derogació del transvasament, la llista ha continuat fent-se gran. Ens podem felicitar, perquè entre tots l'hem fet gran...
Per la seua banda, Fonollosa és el responsable de Vinaròs News, que també arriba via e-mail a unes 2.900 persones de més de trenta països. La revista és de periodicitat quinzenal, però amb constants actualitzacions, i és possible gràcies a diversos patrocinadors, així com a les cròniques i fotografies d'un bon grapat de col·laboradors. S'hi poden trobar un munt d'informacions de les comarques del nord de Castelló, però també hi ha força notícies del Montsià i alguna del Baix Ebre... Internet no entèn de fronteres absurdes, i el que està clar és que els ebrencs no podem oblidar que a l'altra banda del riu Sénia tenim uns germans bessons que algú ha intentat desfigurar.

1 comentari:

  1. És una molt bona notícia. La continuïtat de la llista després de la lluita contra el PHN era una cosa que no estava clara.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta