20 de gener del 2006

La UIC encara no ha despenjat el campus de l'Ebre del seu web

Este dematí, quan buscava per internet alguna foto de l'antic campus de l'Ebre de la UIC, m'he trobat una pàgina oficial amb tota la informació sobre les instal·lacions de la Internacional a les antigues indústries Fabra. Actualment, des de la web www.uic.es no pot accedir-se a la informació sobre el campus de l'Ebre, sinó únicament als centres de Barcelona i Sant Cugat del Vallès. Però els informàtics de la UIC no han despenjat del servidor l'antiga pàgina del campus tortosí, en què encara podem llegir:

L'Escola de Ciències Experimentals i Tecnologia de la Universitat Internacional de Catalunya està situada al carrer Nova Estació de Tortosa. Compta amb una superfície de 3.500 m2 per a l'ús acadèmic i de 7.500 m2 de campus universitari amb magnífiques vistes als Ports de Tortosa-Beseit. S'imparteixen les enginyeries tècniques en indústries agràries i alimentàries, en explotacions agropecuàries i en hortofructicultura i jardineria.
El campus de l'Ebre gaudeix d'una situació privilegiada de comunicacions entre Catalunya, Aragó i el País Valencià. Té a prop una estació de Renfe, un servei d'autobusos, un enllaç directe amb l'autopista A7 i la creua l'eix de l'Ebre que uneix aquesta zona amb la Vall d'Aran. A més, el campus està dotat de grans espais destinats a zona d'aparcament.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta