16 de febrer del 2006

Convocat el II Premi Llibresebrencs.org de relats curts a Internet per a jóvens escriptors ebrencs

Amb l'objectiu d'incentivar la producció de narrativa curta per part dels jóvens vinculats a les Terres de l'Ebre, la Fira del Llibre i l'Autor Ebrencs, a través del web Llibresebrencs.org, ha convocat la segona edició del seu premi de relats curts per a jóvens. El tema dels relats és lliure, però hauran d'estar escrits en català i amb una extensió màxima de 2 folis DIN A4, amb format Times 12. En la categoria A (de 15 a 25 anys), el premi és de 300 euros. En la categoria B (de 25 a 35 anys), també, 300 euros. I en la categoria C (+ de 35 anys), com no podia ser d'una altra manera, també 300 euros. De totes maneres, també hi haurà un obsequi per a tots els participants. Les obres s'han d'enviar per correu electrònic a l'adreça informacio@llibresebrencs.org. En l'encapçalament de tots els treballs només s’haurà d’indicar el títol del relat i en cap cas hi podrà sortir el nom de l’autor. Els relats hauran d'arribar abans de les 23.59 h del dia 23 d'abril de 2006. Clicant aquí, podreu baixar-vos les bases en format pdf. El veredicte es donarà a conèixer durant la III Fira del Llibre i l'Autor Ebrencs, el 4 de juny de 2006, a la terrassa de La Llanterna, el teatre municipal de Móra d'Ebre, on es farà el lliurament de premis.
Si voleu llegir els relats guanyadors de la primera edició, de Daniel Monfort i Elisabet Martí, cliqueu damunt dels noms dels autors. Però si el que voleu llegir és el relat amb què vam "contribuir" perquè guanyessin, llegiu L'Ostracista, un atípic relat de ciència ficció ebrenca que no va convèncer el jurat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta