17 de febrer del 2006

El Pincat de Nova Orleans

A la seua manera, sembla que la ciutat de Nova Orleans també té un Pincat, un pla d'actuació amb el que pretèn reparar carrers i cases després de patir l'huracà Katrina. Ens ho explica en un nou missatge el nostre amic Guillermo Soler, de viatge en aquesta ciutat del sud dels Estats Units. Les fotografies que ens ha adjuntat a l'email són realment espectaculars:

"Realment la cosa està xunga, almenys en algunes zones. La veritat és que semblava que hi hagués caigut una bomba atòmica: cases destruides, cotxes bolcats, ni una ànima pel carrer... Lo més fort és que ja famesos i encara no s'hi ha fet gairebé res. De fet, l'ajuntament vol enderrocar directament tot el que queda i tornar a construir des de zero. Tot i que no m'agrada anar del pal periodista pesado, la gent és força accessible i t'explica les seves misèries fàcilment. Potser ajuda veure que sóc un periodista pobre que vaig als puestos en bici... D'altra banda, he descobert que hi ha una mena de centre de premsa per a ajudar els periodistes guiris com jo. Tenen una mica d'informació i en teoria et faciliten contactes. A més, pots utilitzar el telèfon i la coca cola és gratis. No està mal. També comencen a sortir-me contactes de personajillos a qui he enviat mails, o sigui que si l'Avui ho permet encara sortirà publicada alguna cosa decent. El meu amfitrió continua una mica agilipollat, em sembla. Són més de les vuit i no sé res d'ell. Ara el trucaré, perquè em moro de gana. Avui he menjat en una hamburgueseria cutre de carretera, per cinc euros, que tocava estalviar..."

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta