25 de febrer del 2006

Móra la Nova proposa millores en carreteres i la construcció d’un aeròdrom

L’Ajuntament de Móra la Nova ha anunciat que presentarà una bateria de propostes per aconseguir una millora global de les infraestructures a la comarca, en el marc de la pròxima reunió d’alcaldes de la Ribera d’Ebre. La proposta, realitzada en l’última junta de govern local per l’alcalde Joan Manel Sabanza, preveu la millora de diferents trams de les carreteres que travessen la Ribera d’Ebre, i posa un èmfasi especial en cruïlles perilloses i accessos a les poblacions. És el cas de la cruïlla del Molló a l’eix de l’Ebre (C-12), o de la variant d’Ascó (N-230a). També insisteix en la construcció de ponts i passos subterranis per resoldre altres punts negres, com el pas a nivell del carrer Major de Móra la Nova o el pont de l’Ull de l’Asmà a la carretera N-420. D’altra banda, la iniciativa demana a Renfe el manteniment i l’increment de la freqüència del pas dels trens, la millora de les estacions de la Ribera d’Ebre i la construcció de la
doble via entre Reus i Saragossa. A més, Sabanza va suggerir la construcció d’una estació d’autobusos al costat de l’estació del ferrocarril de Móra la Nova. La proposta també preveu la construcció d’un aeròdrom a la partida moranovenca dels Plans.

El Punt (25-02-06)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta