29 de març del 2006

CiU també va canviar un velòdrom per una piscina

El grup municipal de CiU a Tortosa ha rebutjat que el govern municipal vulga enderrocar el velòdrom per construir les noves piscines. Però resulta que els seus companys de Salt van fer més o menys el mateix. Segons ens expliquen des de Girona, després de les últimes eleccions municipals, l'alcalde de CiU a Salt, Jaume Torramadé, va renunciar a construir un velòdrom que havia lligat l'anterior alcalde, Xavier Corominas (PSC) i va preferir construir abans un centre d'aigua i salut, amb molta més demanda social. En realitat, tres poblacions de les comarques gironines aspiraven a tenir un velòdrom (Salt, Palafrugell i Quart). Si res no falla, el primer velòdrom de les comarques de Girona es construirà a Quart, com va recordar ahir a Tortosa el responsable de l'escola de ciclisme de Banyoles, Jordi Arteman.
Els terrenys de Salt en què s'havia de construir el velòdrom, amb un cost de 266 milions de les antigues pessetes, tenia 27.225 m2 (14.800 eren per al velòdrom i 12.425 per a l'entorn exterior). El projecte preveia una pista de tres voltes per quilòmetre i al seu interior es preveia fer un espai per a altres esports o espectacles, amb una cabuda per a sis mil persones.Salt té uns 27.000 habitants i la seua piscina coberta, 25 metres de llarg i 16,67 metres d'ample. A més, té una piscina lúdica de 16,67x8 metres, una sala de fitness muscular i cardiovascular, dues sales polivalents per realitzar-hi activitats diverses, una sauna, bany de vapor i solàrium natural. A l'aigua, a més de la natació s'hi poden fer diferents tipus de cursets: infantils, adults, gent gran i cursets d'estiu, a més d'aiguagim, aiguadolç i natació especial. En les altres dependències, també s'hi pot fer condicionament físic, aeròbic i esteps, espíning, tonificació, ioga i tai-txi.
D'altra banda, durant la inauguració de les piscines, Torramadé es va comprometre a buscar nous terrenys per poder construir un velòdrom a Salt, però més endavant. Paral·lelament, el seu ajuntament va començar a multar els ciclistes que circulaven per la vorera, com demanava el PP i en compliment d'una ordenança municipal.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta