29 de març del 2006

El Barça s'apunta a salvar el velòdrom de Tortosa

Melcior Mauri proposa fer-hi una escola permanent i un campus de ciclisme

Volen aprofitar l'experiència escolar que ja han dut a terme a Banyoles

El FC Barcelona s'ha afegit a la Federació Catalana de Ciclisme en la seua campanya per intentar salvar el velòdrom de Tortosa, que el govern municipal ha previst enderrocar per construir les noves piscines. El director tècnic de la secció de ciclisme del Barça, Melcior Mauri, va visitar ahir les instal·lacions del velòdrom, on va córrer quan era professional, i després també va reunir-se amb el regidor d'Esports, Sisco Lahosa, amb l'objectiu d'explicar-li els projectes que han decidit impulsar a Tortosa amb el suport la federació i les empreses Artsport i Bike Control.
La proposta inclou un campus d'estiu que es faria entre els dies 25 de juny i 1 de juliol, però sobretot la creació d'una escola permanent de ciclisme, que naixerà al setembre amb el suport del col·legi diocesà Sagrada Família. "Potser hem fet una mica tard, però des de la secció de ciclisme del Barça volem reactivar el ciclisme a Tortosa i esperem que pugui ser al velòdrom", va refermar Mauri. L'exciclista va admetre que el velòdrom necessitaria alguna inversió per condicionar-lo, però va garantir que poden haver-hi mitjans i diferents sistemes per aconseguir el finançament necessari. En qualsevol cas, Mauri va precisar que és millor no barrejar la campanya per salvar el velòdrom amb la creació de la nova escola de ciclisme de Tortosa. "Ens agradaria que es mantingués el velòdrom, però som conscients que el ciclisme necessita el suport de les escoles, per potenciar l'esport de base com a futur de l'elit", va remarcar Mauri abans de concretar que tenia el suport de la directiva del Barça, i en concret del gerent de les seccions amateurs del club, Gabi Cairo.
Mauri va visitar el velòdrom acompanyat pel director de l'escola de ciclisme de Banyoles, Jordi Arteman, que va confirmar el suport d'Artsport i Bike Control tant al campus d'estiu com a l'escola de ciclisme de Tortosa. "A Girona fa vint anys que demanem un velòdrom, i veure que una instal·lació se'n podria anar al terra ens sap molt de greu", va lamentar Arteman, que va concloure que aprofitaran l'experiència de l'escola de Banyoles.

El 9 Esportiu de Catalunya (29-03-06)

1 comentari:

  1. No entenc res... han estat un fotimer d'anys sense organitzar una trista competició ciclista i ara que han de tombar el velòdrom tots posen el crit al cel...

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta